Undershakers

Undershakers Asturiasko musika talde emakumezkoa izan zen, taldekide guztiak neskak izatearen berezitasuna eduki zuena, 1990eko hamarkadan ibilitakoa eta "Xixón Sound" mugimenduaren partaidea izandakoa.

Undershakers
Datuak
Jatorria Xixón (Asturias)
Musika mota Rock, Pop
Urteak 1994-2000
Taldekideak
Cristina Gutiérrez (bateria)
Alicia Álvarez (baxua)
Lara González (sintetizadoreak)
Sandra Tocino (ahotsa)
Mar Álvarez (gitarra)
Informazio gehigarria
Musicbrainz: b3730932-fed3-4c9c-b876-04f609874adf Songkick: 514405 Discogs: 1260462 Edit the value on Wikidata

Ingelesa eta gaztelania tartekatzen zituzten abestietan.

DiskografiaAldatu

  1. Nightshow 1996
  2. Sola 1997
  3. Vudú 1998
  4. Perfidia 1999
  5. Grandes aventuras 1994-2000 2003

Kanpo estekakAldatu