Txingudi Bandera 2005etik aurrera Hondarribian jokatzen den emakumezkoen traineruen estropada da, Kantauri itsasoan aintzindaria izan zena[1]. 2007an ez zen jokatu eta 2014, 2015 eta 2017an ez, Hondarribiak trainerurik ez baitu uretaratu.

Txingudi Bandera
Sorrera 2005
Herria Hondarribia, Gipuzkoa
Antolatzailea Hondarribia Arraun Elkartea
Parte-hartzaileak Euskotren Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Getaria-Tolosa (3)
Azken ekitaldia 2023
Irabazlea(k) Euskal Herria Arraun Lagunak

Palmaresa aldatu

Urtea Liga Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2005 Cabo da Cruz Txingudi (Hondarribia) Zumaia-Getaria
2006
(Irunen)
estropada Hondarribia Isuntza ?
2007 Ez zen jokatu
2008 Hondarribia Zumaia-Getaria Arkote
2009 Getaria-Tolosa Hondarribia Zumaia
2010 Gipuzkoako Liga Getaria-Tolosa Zumaia San Juan
2011 Gipuzkoako Liga Getaria-Tolosa Zumaia Hondarribia
2012 Gipuzkoako Liga Zumaia Rias Baixas* San Juan
2013 Gipuzkoako Liga Hibaika Zumaia Orio
2014 Ez zen jokatu
2015 Ez zen jokatu
2016 Gipuzkoako Liga San Juan Orio Hibaika
2017 Ez zen jokatu
2018 Euskotren Liga San Juan Orio Arraun Lagunak
2019 Euskotren Liga Orio Arraun Lagunak Donostiarra
2020 Euskotren Liga Orio Donostiarra Arraun Lagunak
2021 Euskotren Liga* Arraun Lagunak Donostiarra Orio
2022 Euskotren Liga* Orio Arraun Lagunak Tolosaldea
ETE Liga Hondarribia Hibaika Ondarroa
2023 Euskotren Liga Arraun Lagunak Donostiarra Orio
  • 2021eko ekitaldia Euskotren Liga amaitu ondoren jokatu zenez ez zen estropada puntuagarria izan.
  • 2022ko Euskotren Ligako estropada ez da Txingudiko Banderaren ekitalditzat hartzen, Nesken Ondoan Bandera izena izan zuen.

Garaipenak aldatu

Elkartea Garaipenak Urteak
Getaria-Tolosa 3 2009, 2010, 2011
Hondarribia 3 2006, 2008, 2022
Hibaika 2 2013, 2018
Orio 2 2019, 2020
Arraun Lagunak 2 2021, 2023
Cabo da Cruz 1 2005
Zumaia 1 2012
San Juan 1 2016
  • Sailkapen honetan ez da sartzen Oriok 2022an irabazitakoa, ez baitzen Txingudiko Banderaren edizioa izan.

Erreferentziak aldatu

  1. «Olatu ona harrapatu nahian» Argia (Noiz kontsultatua: 2018-06-12).

Ikus, gainera aldatu

Kanpo estekak aldatu