Ireki menu nagusia

Txetxo Bengoetxea (Donostia, 1961eko ekainaren 15a) gipuzkoar abeslari eta musikagilea da. 1980ko hamarkadaren amaieran 21 Japonesas sortu eta 1997an desegin eta bakarkako ibilbideari ekin zion. soinu banda konpositore moduan ere aritu da

Txetxo Bengoetxea
Bizitza
Jaiotza Donostia1961eko ekainaren 15a (58 urte)
Herrialdea  Gipuzkoa, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, soinu banda konpositorea eta musikaria
Kidetza 21 Japonesas
Genero artistikoa pop rocka
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm0071055

DiskografiaAldatu

21 Japonesas taldean
  • Donde ríen los locos (1987)
  • Hombre de la selva (1989)
  • El paso del tiempo (1990)
  • Antología (1991)
  • El mercado del placer (1992)
  • Fuego Dulce (1994)
  • Cerca del aire (1997)
Bakarka
  • Debut (2001)
  • Libre (2004)


  Artikulu hau Gipuzkoako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.