Ireki menu nagusia

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Izenburua Papera Oharrak
2005 La vida secreta de las palabras Josef
2005 Zathura Aita
2005 War of the Worlds Harlan Oglivy
2003 Mystic River Dave Boyle Oscar baten irabazlea
2002 Human Nature Dr. Nathan Bronfman
2001 Antitrust Gary Winston
2000 Mission to Mars Woodrow 'Woody' Blake
1999 Austin Powers The Spy Who Shagged Me Presidentea
1999 Cradle Will Rock Gidoilari eta zuzendaria
1999 Arlington Road Oliver Lang
1997 Nothing to Lose Nick Beam
1995 Dead Man Walking Gidoilari eta zuzendaria.
Oscarrerako izendapena
1994 I.Q. Ed Walters
1994 The Shawshank Redemption Andy Dufresne
1994 The Hudsucker Proxy Norville Barnes
1992 Bob Roberts Bob Roberts Gidoilari eta zuzendaria
1992 The Player Griffin Mill
1990 Jacob's Ladder Jacob Singer
1990 Cadillac Man Larry
1989 Erik the Viking Erik
1988 Tapeheads Josh Tager
1988 Bull Durham Ebby Calvin 'Nuke' LaLoosh
1988 Five Corners Harry
1986 Howard the Duck Phil Blumburtt
1986 Top Gun Lt. Sam 'Merlin' Wells
1985 Fraternity Vacation Larry "Mother" Tucker

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Tim Robbins  
  Artikulu hau Kaliforniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.