Thomas Lövkvist (Visby, 1984ko apirilaren 4a) suediar txirrindulari ohia da. Bere herrialdeko txapelduna izan zen.

Thomas Lövkvist

Bizitza
JaiotzaVisby1984ko apirilaren 4a (40 urte)
Herrialdea Suedia
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Groupama-FDJ 2004-2007
HTC-Highroad 2008-2009
Team Sky 2010-2012
IAM Cycling 2013-2014
 
Pisua70 kilogramo
Altuera186 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2004

2006

2008

2009

2010

2011

2013

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Thomas Lövkvist - ProCyclingStats