Teun van Vliet

txirrindulari nederlandarra

Teun van Vliet (Vlaardingen, 1962ko martxoaren 22a) Herbehereetako txirrindulari ohia da.

Teun van Vliet
Bizitza
JaiotzaVlaardingen1962ko martxoaren 22a (61 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Panasonic 1986-1990
Verandalux-Dries 1984-1985
 

Bere ibilbideko urterik oparoena 1987a izan zen, non Gante-Wevelgem, Omloop Het Volk eta Herbehereetako Itzulia irabazi zuen. 1988an Frantziako Tourreko elastiko horia hiru etapetan jantzi zuen.

Palmaresa aldatu

1979

  • Munduko Puntukako Txapelketa (junior mailan)

1981

1982

1983

1984

1985

1986

1987

1988

1989

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Teun van Vliet - ProCyclingStats