Sylvain Chavanel

txirrindulari frantziarra

Sylvain Chavanel, (Châtellerault, 1979ko ekainaren 30a) Frantziako txirrindulari ohia da. Frantziako txapelduna izan da sei aldiz erlojupekoan eta behin errepideko proban.

Sylvain Chavanel
Hazebrouck - Quatre jours de Dunkerque, étape 2, 8 mai 2014, départ (A128).JPG
Bizitza
JaiotzaChâtellerault1979ko ekainaren 30a (43 urte)
Herrialdea Frantzia
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
IAM Cycling 2014-2015
Bouygues Télécom 2016-2018
Bouygues Télécom 2000-2004
Cofidis 2005-2008
Etixx-Quick Step 2009-2013
Vendée U 1999-1999
 
Pisua72 kilogramo
Altuera181 zentimetro

Twitter: chava_sylvain Olympic.org: sylvain-chavanel Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2000

2001

2002

2003

2004

2005

2006

2008

2009

2010

2011

2012

2013

2014

2015

2016

2017

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu

Sylvain Chavanel - ProCyclingStats