Stefano Della Santa

txirrindulari italiarra

Stefano Della Santa (Lucca, 1967ko maiatzaren 22a) italiar txirrindulari ohia da. Espainiako Vueltan hamargarren sailkatu zen 1995. urtean. Txirrindularia izan ostean, zuzendari gisa aritu da.

Stefano Della Santa
Bizitza
JaiotzaLucca1967ko maiatzaren 22a (55 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Pepsi-Cola 1989-1989
Amore & Vita-Prodir 1990-1992
Mapei 1993-1996
Mercatone Uno 1997-1997
Amica Chips–Tacconi Sport (en) Itzuli 1998-1999
Alexia Alluminio (en) Itzuli 2000-2000
 

PalmaresaAldatu

1993

1994

1995

1996

2000

  • Beauceko Tourreko etapa bat.

Kanpo estekakAldatu