Stefan Schumacher

txirrindulari alemaniarra

Stefan Schumacher (Ostfildern, 1981eko uztailaren 21a) alemaniako txirrindulari ohia da.

Stefan Schumacher

(2015)
Bizitza
JaiotzaOstfildern1981eko uztailaren 21a (42 urte)
Herrialdea Alemania
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
0711/Cycling 2016-2016
CCC Sprandi Polkowice 2015-2015
Christina Watches-Kuma 2012-2014
Miche-Guerciotti (en) Itzuli 2011-2011
Gerolsteiner 2006-2008
Kuwait-Cartucho.es 2017-
T-Mobile 2002-2003
3C Gruppe 2004-2004
Sunweb 2005-2005
 
Pisua68 kilogramo
Altuera183 zentimetro
stefan-schumacher.com

Palmaresa

aldatu

2004

2005

2006

2007

2008

2011

2012

  • Serbiako Itzulia eta etapa bat

2013

  • Argeliako Tourreko etapa bat

2014

  • Beauce Tourreko etapa bat

2016

  • Marocoko Itzulia

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Stefan Schumacher - ProCyclingStats