Ireki menu nagusia

Sopa de Cabra rock eta pop musika talde gironarra da, katalunierazkoa. Polemika piztu zen gaztelaniaz ere argitaratzea erabaki zutenean.

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra, Girona 2011.jpg
Datuak
Jatorria Girona (Katalunia)
Musika mota Rock, pop
Urteak 1986 - 2002
Produkzioa
Diskoetxea(k) DiscMedi
Taldekideak
Informazio gehigarria
MusicBrainz c1c21753-a492-4910-ae8a-b64c6415fb8c
[1]

"Els Pets"ekin batera, Kataluniako talderik ezagunenetarikoa da.

DiskografiaAldatu

  • Sopa de Cabra (1989)
  • La Roda (1990)
  • Ben endins (1991) (zuzenean)
  • Girona 83-87 "Somnis de Carrer" (1992)
  • Mundo Infierno (1993)
  • Al·lucinosi (1994)
  • Sss... (1996)
  • La nit dels anys (1997) (zuzenean)
  • Nou (1998)
  • Dies de Carretera (2000)
  • Plou i fa sol (2001)
  • Bona nit, malparits! (2002) (zuzenean)
  • El llarg viatge (2003)
  • Podré tornar enrere. El tribut a Sopa de Cabra (2007)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu