Sopa de Cabra

Sopa de Cabra rock eta pop musika talde gironarra da, katalunierazkoa. Polemika piztu zen gaztelaniaz ere argitaratzea erabaki zutenean.

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra, Girona 2011.jpg
Datuak
JatorriaGirona (Katalunia)
Musika motaRock, pop
Urteak19862002, 2015–
Produkzioa
Diskoetxea(k)DiscMedi
Taldekideak
Informazio gehigarria
sopadecabra.cat
IMDB: nm3189317 Musicbrainz: c1c21753-a492-4910-ae8a-b64c6415fb8c Songkick: 181746 Discogs: 1125487 Edit the value on Wikidata

"Els Pets"ekin batera, Kataluniako talderik ezagunenetarikoa da.

DiskografiaAldatu

  • Sopa de Cabra (1989)
  • La Roda (1990)
  • Ben endins (1991) (zuzenean)
  • Girona 83-87 "Somnis de Carrer" (1992)
  • Mundo Infierno (1993)
  • Al·lucinosi (1994)
  • Sss... (1996)
  • La nit dels anys (1997) (zuzenean)
  • Nou (1998)
  • Dies de Carretera (2000)
  • Plou i fa sol (2001)
  • Bona nit, malparits! (2002) (zuzenean)
  • El llarg viatge (2003)
  • Podré tornar enrere. El tribut a Sopa de Cabra (2007)
  • Cercles (2015)
  • La gran onada (2020)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo estekakAldatu