Simon Geschke

txirrindulari alemaniarra

Simon Geschke (Berlin, 1986ko martxoaren 13a) alemaniar txirrindulari ohia da.

Simon Geschke

Bizitza
JaiotzaBerlin1986ko martxoaren 13a (37 urte)
Herrialdea Alemania
Familia
AitaHans-Jürgen Geschke
Hezkuntza
Hizkuntzakalemana
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Sunweb 2009-2018
Milram (ikaslea)2008ko abuztuaren 1a-2008ko abenduaren 31
BMC Racing 2019-2020
Cofidis 2021-2024
KED-Stevens Radteam Berlin 2005-2008ko uztailaren 31
 
Pisua63 kilogramo
Altuera170 zentimetro

Twitter: simongeschke Instagram: simongeschke Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2007

  • Ronde DIsarge Darieko etapa bat

2011

2012

2014

2015

2020

2022

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Simon Geschke - ProCyclingStats