Simon Clarke

txirrindulari australiarra

Simon Clarke (Melbourne, 1986ko uztailaren 18a-), Australiako txirrindulari ohia da.

Simon Clarke

Bizitza
JaiotzaMelbourne1986ko uztailaren 18a (37 urte)
Herrialdea Australia
Hezkuntza
HeziketaBillanook College (en) Itzuli
Hizkuntzakingelesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Pisua63 kilogramo
Altuera175 zentimetro

simonclarke.com.au
Twitter: SimoClarke Olympic.org: simon-clarke Edit the value on Wikidata

Palmaresa aldatu

2006

2008

  • Japoniako Tourreko etapa bat

2012

2014

  • Herald Sun Tourra eta etapa bat

2016

2018

2019

2020

2022

2023

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu

Simon Clarke - ProCyclingStats

  Artikulu hau Victoriako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.