Serafín Lizoain Vidondo, ezizenez Serafín Zubiri (Zubiri, Nafarroa Garaia, 1964ko apirilaren 20a) abeslaria, piano-jotzailea eta konposatzailea da. Jaiotzatik itsua. TVEren ordezkari gisa bi aldiz parte hartu du Eurovision Abesti Txapelketan: 1992an eta 2000n.

Serafín Zubiri

Bizitza
JaiotzaIruñea1964ko apirilaren 20a (60 urte)
Herrialdea Nafarroa Garaia, Euskal Herria
Familia
Familia
Hezkuntza
HeziketaUNED
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakabeslaria, piano-jotzailea eta musikagilea
Genero artistikoapop musika
Musika instrumentuapianoa
ahotsa

serafinzubiri.es
IMDB: nm1422308 Last fm: Serafín+Zubiri Musicbrainz: 3978d2ea-7e0f-44ee-abb0-86b69bd06bec Discogs: 1947713 Allmusic: mn0001852898 Edit the value on Wikidata

Diskografia

aldatu
  • 1987: Inténtalo
  • 1988: Pedaleando
  • 1991: Detrás del viento
  • 1992: Te veo con el corazón
  • 1995: Un hombre nuevo
  • 2000: Colgado de un sueño
  • 2008: Colgado de un sueño (Argentinarako berrargitalpena)
  • 2010: Sigo aquí

Kanpo estekak

aldatu