Ireki menu nagusia

Sarah Ellen Polley (Toronto, 1979ko urtarrilaren 8a) kanadar aktore, zinema zuzendari eta aktibista da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Sarah Polley
Sarah Polley cropped 2009.jpg
Bizitza
Jaiotza Toronto1979ko urtarrilaren  8a (40 urte)
Herrialdea  Kanada
Familia
Aita Harry Gulkin
Ezkontidea(k) David Wharnsby  (2003 -  2008)
Hezkuntza
Heziketa Canadian Film Centre Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, zinema zuzendaria, gidoilaria, abeslaria, autobiografialaria eta zinema aktorea
Lan nabarmenak Away from Her Itzuli
Take This Waltz Itzuli
Stories We Tell Itzuli
Jasotako sariak
Nominazioak
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm0001631
www.sarahpolley.org/

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1985 One Magic Christmas Molly Monaghan
1986 Confidential Emma
1987 Tomorrow's a Killer Karla
1987 Big Town, TheThe Big Town Christy Donaldson
1987 Blue Monkey Ellen
1988 Adventures of Baron Munchausen, TheThe Adventures of Baron Munchausen Sally Salt
1989 Babar: The Movie Young Celeste (ahotsa)
1994 Exotica Tracey Brown
1996 Joe's So Mean to Josephine Josephine
1996 Children First!
1997 Sweet Hereafter, TheThe Sweet Hereafter Nicole Burnell
1997 Hanging Garden, TheThe Hanging Garden Teen Rosemary
1997 Planet of Junior Brown, TheThe Planet of Junior Brown Butter
1998 Jerry and Tom Deb
1998 Last Night Jennifer "Jenny" Wheeler
1999 Guinevere Harper Sloane
1999 Existenz Merle
1999 Go Ronna Martin
1999 Life Before This, TheThe Life Before This Connie
2000 This Might Be Good Film labur
2000 Weight of Water, TheThe Weight of Water Maren Hontvedt
2000 Love Come Down Sister Sarah
2000 Law of Enclosures, TheThe Law of Enclosures Beatrice
2000 Claim, TheThe Claim Hope Burn
2001 No Such Thing Beatrice
2003 Event, TheThe Event Dana Shapiro
2003 Mi vida sin mí Ann
2003 Dermott's Quest Gwen Short film
2003 Luck Margaret
2004 Dawn of the Dead Ana Clark
2004 I Inside, TheThe I Inside Clair
2004 Sugar Pregnant Girl
2004 Siblings Tabby
2005 Don't Come Knocking Sky
2005 La vida secreta de las palabras Hanna
2005 Beowulf & Grendel Selma
2009 Mr. Nobody Elise
2009 Splice Elsa Kast
2010 Trigger Hillary


  Artikulu hau Ontarioko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.