Sanjeeda Sheikh

aktore indiarra

Sanjeeda Sheikh (Kuwait, 1984ko abenduaren 20a) Hindi telebistaren industrian lan egiten duen aktore ezagunenetako bat da[1].

Sanjeeda Sheikh
Sanjeeda at STAR Plus Dandia Shoot2 (cropped).jpg
Bizitza
JaiotzaKuwait1984ko abenduaren 20a (37 urte)
Herrialdea Kuwait
 India
BizilekuaMumbai
Familia
Ezkontidea(k)Aamir Ali (en) Itzuli  (2012 -
Hezkuntza
Hizkuntzakhindia
Jarduerak
Jarduerakaurkezlea, modeloa, aktorea, dantzaria eta telebista-aktorea
Sinesmenak eta ideologia
Erlijioaislama

IMDB: nm1266956 Facebook: sanjeedashaikhmalik Twitter: iamsanjeeda Edit the value on Wikidata

Ibilbide profesionalaAldatu

Sanjeedak hainbat pertsonai interpretatu ditu telebistako telenobeletan. 2014. urtean, Sheikh, Durga Thakur modu agertu zen, Ek Hasina Thin ahizparentzat justizia bila dabilen anbizio handiko neska fidagarri gisa. Telesaila izan zen bere karrera aurrera eraman zuena, kritikariek eta ikusleek txalotu baitzuten haren lana, eta une hartan Star Plusek izan zuen ikuskizun arrakastatsuenetako bat izan zen.[2][3][4]

BiografiaAldatu

2012ko martxoaren 2an, Aamir Ali bere denbora luzeko mutil-lagunarekin ezkondu zen. 2020ko abuztuan jakinarazi zen bikoteak urtebeteko alaba bat eduki dutela subrogazioaren bidez.

FilmografiaAldatu

Urtea Pelikula Pertsonaia Oharra
2005 Baghban Milee
2005 Ponniyin Selvan Priya Tamilerazko filma
2010 Pankh Kusum
2018 Ashke Jiya Punjabierazko filma
2018 Nawabzaade Item girl "Mummy Kasam" abestian
2020 Taish Jahaan ZEE5-ak igorrita
2020 Kaali Khuhi Priya Netflixeko igorrita

ErreferentziaAldatu

  1. (Ingelesez) «Birthday Special! Photos of Sanjeeda Shaikh which prove why she is beauty personified!» PINKVILLA (Noiz kontsultatua: 2021-04-29).
  2. (Ingelesez) «I will not kiss anyone on screen, not even my husband Aamir: Sanjeeda Sheikh - Times of India» The Times of India (Noiz kontsultatua: 2021-05-12).
  3. (Ingelesez) «Sanjeeda Sheikh reaches 1 million followers on Instagram, thanks fans - Times of India» The Times of India (Noiz kontsultatua: 2021-05-12).
  4. (Ingelesez) «After Divyanka Tripathi and Mouni Roy, Sanjeeda Sheikh touches one million followers on Insta!» Bollywood Life 2016-10-12 (Noiz kontsultatua: 2021-05-12).

Kanpo estekakAldatu