Ireki menu nagusia

Sérgio Godinho (Porto, 1945-) abeslari portugaldar emankorra da.

Sérgio Godinho
Sérgio Godinho Cosmopolite (212359).jpg
Bizitza
Jaiotza Porto1945eko abuztuaren  31 (74 urte)
Herrialdea  Portugal
Hezkuntza
Hizkuntzak portugesa
Jarduerak
Jarduerak poeta, musikagilea, abeslaria, gidoilaria eta kantugilea
Jasotako sariak
Musika instrumentua ahotsa
IMDb nm0324119

DiskografiaAldatu

  • Os sobreviventes (1971)
  • Pré-histórias (1972)
  • À queima-roupa (1974)
  • De pequenino se torce o destino (1976)
  • Pano-cru (1978)
  • Campolide (1979)
  • Canto da boca (1981)
  • Coincidências (1983)
  • Salão de festas (1984)
  • Era uma vez um rapaz (1985, bilduma)
  • Na vida real (1986)
  • Os amigos de Gaspar (1988)
  • Aos amores (1989)
  • Escritor de canções (1990, bilduma)
  • Tinta permanente (1993)
  • Noites passadas (1995, zuzenean)
  • O elixir da eterna juventude (1996)
  • Domingo no mundo (1997)
  • Rivolitz (1998, zuzenean)
  • Lupa (2000)
  • Afinidades (2001, zuzenean)
  • Biografias do amor (2001, bilduma)
  • O irmão do meio (2003)
  • Setenta e Um - Oitenta e Seis - O melhor de Sérgio Godinho (2004, bilduma)
  • Ligação directa (2006)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Sérgio Godinho