Roman Kreuziger

txirrindulari txekiarra

Roman Kreuziger (Moravská Třebová, 1986ko maiatzaren 6a) txekiar txirrindularia da. Junior mailan sekulako maila eman zuen eta profesionaletara oso gazte pasa zen. Maila ikaragarria duen txirrindularia da, baina ez da garailea eta Itzuli Handietan beti izan ditu arerioak podiumetik kanpora bera usteko. Bost aldiz izan da Itzuli Handietako lehenengo hamarren artean.

Roman Kreuziger
Tour de France 2013, kreuziger (14683110170).jpg
Bizitza
JaiotzaMoravská Třebová1986ko maiatzaren 6a (35 urte)
Herrialdea Txekia
Familia
AitaRoman Kreuziger
Hezkuntza
Hizkuntzaktxekiera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Posizio edo espezialitateaigotzailea
routierra
Pisua67 kilogramo
Altuera183 zentimetro

roman-kreuziger.com
Twitter: Roman86_K Edit the value on Wikidata

TaldeakAldatu

PalmaresaAldatu

2008Aldatu

2009Aldatu

2010Aldatu

2011Aldatu

2012Aldatu

2013Aldatu

2015Aldatu

  • USA Pro Cycling Challengeko etapa bat.

2016Aldatu

  • Txekiako Txapelketa.

2017Aldatu

  • Pro Otzaler 5500.

Kanpo estekakAldatu