Romain Bardet

txirrindulari frantziarra

Romain Bardet (1990eko azaroaren 9a, Brioude, Loira Garaia) frantziar txirrindulari profesional bat da. Gaur egun Ag2r La Mondiale taldean lasterka egiten du.

Romain Bardet
TDF10012 bardet (52242457882).jpg
Bizitza
JaiotzaBrioude1990eko azaroaren 9a (31 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
CR4C Roanne (en) Itzuli 2009-2009
Chambéry CF 2010-2011
Ag2r-La Mondiale 2012-2020
Sunweb 2021-
 
Pisua65 kilogramo
Altuera184 zentimetro
Jasotako sariak

Twitter: romainbardet Instagram: romainbardet Musicbrainz: 527dc52d-ed21-453d-93dc-c19ae88c5149 Edit the value on Wikidata

PalmaresaAldatu

2011 (amateurretan)

2013

2014

2015

2016

2017

2018

2019

2020

2021

2022

Sailkapen orokorra Itzuli HandietanAldatu

Itzuli Handia 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022
  Italiako Giroa 7. UT
  Frantziako Tourra 15. 6. 9. 2. 3. 6. 15. UT 7.
  Espainiako Vuelta 17. 25.
  Munduko Txapelketa 62. 2.
Legenda
Ez zuen osatu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu