Roger Swerts (Heusden, 1942ko abenduaren 28a) belgikar txirrindulari ohia da.

Roger Swerts

Bizitza
JaiotzaHeusden (en) Itzuli1942ko abenduaren 28a (81 urte)
Herrialdea Belgika
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta kirol zuzendaria
Ibilbidea
TaldeakUrteak
IJsboerke 1974-1975
Molteni-Campagnolo 1971-1973
Molteni-Campagnolo 1976-1976
Mercier 1965-1967
Faemino-Faema 1969-1970
Fiat 1977-1977
Splendor 1978-1978
 
Pisua75 kilogramo
Altuera180 zentimetro

Palmaresa aldatu

1965

  • 3. Munduko Txapelketan

1968

1969

1971

1972

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu