Ireki menu nagusia

Ramón de Carranza Trofeoa (gazteleraz Ramón de Carranza) urtero Cádizen jokatzen den lagunarteko udako futbol txapelketa da. Etxeko Cádiz Club de Futbol da txapelketaren antolatzailea eta Atletico Madril da garaipen gehien lortu dituen taldea.

Ramón de Carranza Trofeoa
Antolatzailea Cádiz Club de Futbol
Sorrera 1955
Taldeak 4
Garaipen gehien Espainia Atletico Madril (10 Kopa)
Txapelduna Gizonezkoak:
Espainia Betis (2018)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Athletic (2019)
Ramón de Carranza Trofeoko garaikurra.

HistoriaAldatu

Cádiz taldearen krisialdi batean sortu zen klubarentzako dirua ateratzeko bide gisa. Bitxikeria gisa aipatu behar da 1962ko finala erabakitzeko bost penaltitako tanda bat egitea erabaki zela. Gerora mundu mailan zabaldu zen sistema hau eta bere garaian Ramón de Carranza Trofeoa famatua izan zen honengatik.

2019an emakumezkoen trofeoa abiatu zen eta Athletic taldea izan zen aurreneko txapelduna.

PalmaresaAldatu

Urtea Txapelduna Emaitza Finalista
1955   Sevilla 2-1   Atlético Portugal
1956   Sevilla 3-1   Atletico Madril
1957   Sevilla 3-1   Athletic
1958   Real Madril 2-0   Sevilla
1959   Real Madril 4-3   Bartzelona
1960   Real Madril 4-0   Athletic
1961   Bartzelona 2-1   Peñarol
1962   Bartzelona 1-1   Zaragoza
1963   Benfica 7-3   Fiorentina
1964   Betis 2-0   Benfica
1965   Zaragoza 3-2   Benfica
1966   Real Madril 2-0   Torino
1967   Valencia 2-1   Real Madril
1968   Atletico Madril 1-0   Bartzelona
1969   Palmeiras 2-0   Real Madril
1970   Real Madril 4-2   Independiente
1971   Benfica 3-0   Peñarol
1972   Athletic 2-1   Benfica
1973   Espanyol 1-0   Athletic
1974   Palmeiras 2-1   Espanyol
1975   Palmeiras 3-1   Real Madril
1976   Atletico Madril 1-0   Athletic
1977   Atletico Madril 2-0   Inter Milan
1978   Atletico Madril 1-0   River Plate
1979   Flamengo 2-0   Újpest
1980   Flamengo 2-1   Betis
1981   Cádiz 1-0   Sevilla
1982   Real Madril 1-0   Real Sociedad
1983   Cádiz 1-1   Betis
1984   Sporting de Gijón 1-0   Athletic
1985   Cádiz 1-1   Grêmio Porto Alegre
1986   Cádiz 1-1   Betis
1987   Vasco da Gama 2-0   Cádiz
1988   Vasco da Gama 2-1   Atletico Madril
1989   Vasco da Gama 2-0   Nacional Montevideo
1990   Atlético Mineiro 1-0   Santos
1991   Atletico Madril 2-1   Cádiz
1992   São Paulo 4-0   Real Madril
1993   Cádiz 1-1   Palmeiras
1994   Cádiz 0-0   Sevilla
1995   Atletico Madril 4-1   Betis
1996   Corinthians Paulista 2-0   Betis
1997   Atletico Madril 6-3   Tenerife
1998   Deportivo Coruña 2-0   Cádiz
1999   Betis 2-2   Lazio
2000   Betis 3-0   Cádiz
2001   Betis 6-1   Málaga
2002   Mallorca 0-0   Valencia
2003   Atletico Madril 0-0   Málaga
2004   Sevilla 0-0   Valencia
2005   Bartzelona 2-1   Cádiz
2006   Cádiz 2-2   Betis
2007   Betis 1-1   Zaragoza
2008   Sevilla 3-0   Cádiz
2009   Sevilla 1-0   Deportivo Coruña
2010   Espanyol 1-1   Atletico Madril
2011   Cádiz 2-0   Málaga
2012   Nacional de Funchal 3-1   Rayo Vallecano
2013   Sevilla 1-0   Moghreb Tétouan
2014   Atletico Madril 3-1   Sampdoria
2015   Atletico Madril 3-0   Betis
2016   Málaga 2-1   Cádiz
2017   Las Palmas 2-0   Málaga
2018   Betis 4-0   Las Palmas

PalmaresaAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
  Atletico Madril 10 1968, 1976, 1977, 1978, 1991, 1995, 1997, 2003, 2014, 2015
  Cádiz 8 1981, 1983, 1985, 1986, 1993, 1994, 2006, 2011
  Sevilla 7 1955, 1956, 1957, 2004, 2008, 2009, 2013
  Real Madril 6 1958, 1959, 1960, 1966, 1970, 1982
  Betis 6 1964, 1999, 2000, 2001, 2007, 2018
  Palmeiras 3 1969, 1974, 1975
  Vasco da Gama 3 1987, 1988, 1989
  Bartzelona 3 1961, 1962, 2005
  Benfica 2 1963, 1971
  Flamengo 2 1979, 1980
  Espanyol 2 1973, 2010
... 1 ...
  Athletic 1 1972

Emakumezkoen txapelketaAldatu

Urtea Txapelduna Emaitza Finalista
2019   Athletic 1-1 (pen:5-4)   Tottenham Hotspur