Portugaleteko traineru jaitsiera

traineru estropada

Portugaleteko traineru jaitsiera abenduaren hirugarren asteburuan Portugaleten jokatzen den traineru estropada da. Hurrengo denboraldiko lehenengo estropada kontsideratzen da. Erlojuzkontra jokatzen da. 2016ko abenduan jokatu beharrean 2017ko urtarrilean izan zen, klubaren ehungarren urteurrenaren hasiera izateko. 2018an ere urtarrilean jokatu zen.

Portugaleteko Jaitsiera
Sorrera 2012
Herria Portugalete, Bizkaia
Antolatzailea San Nikolas A.T.
Parte-hartzaileak aurredenboraldikoa
Modalitatea erlojupekoa
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Portugalete (4)
Euskal Herria Zierbena (4)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio (3)
Azken ekitaldia 2024
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Getaria
Emakumezkoak:
Euskal Herria Orio

2013an Fernando del Valle "NANDO"-ren memoriala izena izan zuen eta orduan Portugalete nagusitu zitzaion Oriori baina ehuneneko bakarraren aldeaz.

Gizonezkoak

aldatu

Palmaresa

aldatu
Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2012 Portugalete Orio San Pedro
2013 Portugalete Urdaibai Trintxerpe
2014 Orio Portugalete Deustu
2015 Portugalete Deustu Santurtzi
2017 Portugalete Deustu Arkote
2018 Ondarroa Isuntza Kaiku
2019 Zierbena Ondarroa Santurtzi
2020 Zierbena Ondarroa Santurtzi
2021 Kaiku Urdaibai Portugalete
2022 Zierbena Donostiarra Ondarroa
2023 Zierbena Donostiarra Isuntza
2024 Getaria Zierbena Ondarroa

Garaipenak

aldatu
Taldea Garaipenak Urteak
Portugalete 4 2012, 2013, 2015, 2017
Zierbena 4 2019, 2020, 2022, 2024
Orio 1 2014
Ondarroa 1 2018
Kaiku 1 2021
Getaria 1 2024

Emakumezkoak

aldatu

Palmaresa

aldatu
Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2012 San Juan Hibaika -
2013-
2014
ez zen jokatu
2015 Hibaika Deustu Portugalete
2016 ez zen jokatu
2017 Deustu Portugalete -
2018 Arraun Lagunak Orio Hondarribia
2019 Orio Hondarribia Deustu
2020 Orio Donostiarra Deustu
2021 Ondarroa Lutxana Mediterráneo Málaga
2022 Hibaika Deustu Ondarroa
2023 Donostiarra Orio Hondarribia
2024 Orio Zumaia Hibaika

Garaipenak

aldatu
Taldea Garaipenak Urteak
Orio 3 2019, 2020, 2024
Hibaika 2 2015, 2022
San Juan 1 2012
Deustu 1 2017
Arraun Lagunak 1 2018
Ondarroa 1 2021
Donostiarra 1 2023

Kanpo estekak

aldatu