Pontejosko Bandera


Pontejosko Bandera Club de Remo Pontejosek antolatzen duen estropadetako bat da, bestea, nagusia, Marina de Cudeyoko Bandera delarik.

Pontejosko Bandera
Sorrera 1996
Herria Marina de Cudeyo, Kantabria
Antolatzailea Club de Remo Pontejos
Partehartzaileak KAE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Espainia Pedreña (2)
Euskal Herria Ur-Kirolak (2)
Azken ekitaldia 2006 (azkena)
Irabazlea(k) Euskal Herria San Pedro

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
1996 Santoña Ciudad de Santander Camargo
1997 Pedreña Santurtzi Santoña-Santander
1998 Pedreña Castro Urdiales P. Donibane Koxtape B
1999* Urdaibai Kaiku Santurtzi
2000 Astillero Castro Urdiales Ciudad de Santander
2001* Ur-Kirolak Pedreña Ur Joko
2002 Ur-Kirolak Zierbena Lutxana
2003 Zierbena Camargo Laredo
2004 Pontejos Santurtzi Kaiku
2005 Pontejos Zumaia Hondarribia B
2006* San Pedro Trintxerpe Pontejos

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Pedreña 2 1997, 1998
Ur-Kirolak 2 2001, 2002
Santurtzi 1 2004
Pontejos 1 2005
Santoña 1 1996
Urdaibai 1 1999
Astillero 1 2000
Zierbena 1 2003
San Pedro 1 2006

Kanpo estekakAldatu