Ireki menu nagusia

Josefina Yolanda Pina Pellicer López de Llergo (Mexiko Hiria, 1934ko apirilaren 3a - ib., 1964ko abenduaren 4a) mexikar aktorea izan zen, zineman eta telebistan aritutakoa. 1961ean Emakumezko Aktore Onenaren Zilarrezko Maskorra irabazi zuen.

Pina Pellicer
One-Eyed Jacks (1961) 3.jpg
Bizitza
Jaiotza Mexiko Hiria1934ko apirilaren  3a
Herrialdea  Mexiko
Heriotza Mexiko Hiria1964ko abenduaren  4a (30 urte)
Heriotza modua suizidioa
Familia
Anai-arrebak
Jarduerak
Jarduerak aktorea, telebista-aktorea eta zinema aktorea
Genero artistikoa Westerna
IMDb nm0671186

Filmografia hautatuaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
1960 Macario Macarioren emaztea
1961 One-Eyed Jacks Luisa
1962 Rogelia Rogelia
1962 Días de otoño Luisa
1963 The Fugitive María Álvarez "Smoke Screen" atala
1964 Alfred Hitchcock Presents María Díaz "The Life Work of Juan Díaz" atala
1965 El pecador Irma

ErreferentziakAldatu


  Artikulu hau Mexikoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.