Pilar López de Ayala

Espainiako aktorea

Pilar López de Ayala y Arroyo (Madril, 1978ko irailaren 18a) espainiar aktorea da. 2001an Vicente Arandaren Juana la Loca pelikulan Joana Gaztelakoa antzeztu zuen eta emakume aktore nagusi onenaren Goya Saria lortu. 2005an Montxo Armendárizen Obaba filmean aritu zen eta berriz ere Goya saridungai izendatu zuten, taldeko aktore hoberen gisa.

Pilar López de Ayala
Bizitza
Izen osoa Pilar López de Ayala
Jaiotza Madril1978ko irailaren 18a (41 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
Izengoitia(k) Pilar López de Ayala
IMDb nm0529813

FilmografiaAldatu

Urtea Filma Pertsonaia Zuzendaria Herrialdea
2014 Night Has Settled Luna Nicholas Steve Clark  
2011 Intruders Luisa Juan Carlos Fresnadillo  
2011 Buenas noches, España Asko Raya Martin    
2011 Medianeras Mariana Gustavo Taretto  
2010 Lope Elena Osorio Andrucha Waddington  
2010 El extraño caso de Angélica Angélica Manoel de Oliveira  
2008 Solo quiero caminar Paloma Molina Agustín Díaz Yanes  
2008 Comme les autres Josefina María Paredes (Fina) Vincent Garenq  
2007 Las trece rosas Blanca Brisac Emilio Martínez Lázaro  
2007 En la ciudad de Sylvia Ella José Luis Guerín  
2006 Alatriste Malatestaren emaztea Agustín Díaz Yanes  
2006 Bienvenido a casa Eva David Trueba  
2005 Obaba Andereñoa Montxo Armendáriz  
2004 El puente de San Luis Rey Micaela Villegas Mary McGuckian      
2001 Juana la Loca Joana Gaztelakoa Vicente Aranda  
2000 Besos para todos Rocío Jaime Chávarri  
2000 Báilame el agua María Josetxo San Mateo  
2000 La gran vida - Antonio Cuadri  
2000 Aviso de bomba Natalia Diego Suárez  
1999 El paraíso perdido - Jaime Marques  
1995 El niño invisible Arreba Rafael Monleón  

TelebistaAldatu

Kanpo loturakAldatu

  Artikulu hau Madrilgo Erkidegoko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.