Paul Wellens

txirrindulari belgikarra

Paul Wellens (Hasselt, 1952ko ekainaren 27a) flandriar txirrindulari ohia da. Frantziako Tourrean bi aldiz izan zen lehenengo hamarren artean.

Paul Wellens
Bizitza
JaiotzaHasselt1952ko ekainaren 27a (72 urte)
Herrialdea Belgika
Familia
Anai-arrebak
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Miko-de Gribaldy-Superia 1976-1976
Frisol 1977-1977
TI-Raleigh 1978-1980
Boule d'Or-Sunair-Colnago 1981-1981
Splendor 1982-1982
Eorotex (en) Itzuli 1983-1983
Ariostea (en) Itzuli 1984-1984
Tönissteiner-TW Rock-BASF 1985-1985
 

Palmaresa

aldatu

1975

1977

1978

1979

1980

1981

1982

1983

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzulia 1976 1977 1978 1979 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986
Italiako Giroa - - - - - - - 53. 51. - -
Frantziako Tourra 69. 30. 6. 8. 56. 14. UT - - 32. -
Espainiako Vuelta 33. 28. - - - - 16. - - - -
Munduko txapelketa   - - - - - - - - - - -

-: ez zuen parte hartu
UT: utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu