Patrice Halgand

txirrindulari frantziarra

Patrice Halgand (Saint-Nazaire, 1974ko martxoaren 2a) frantziar txirrindulari ohia da. 2000. urtean, Frantziako Txirrindularitza Kopa irabazi zuen.

Patrice Halgand

(2007)
Bizitza
JaiotzaSaint-Nazaire1974ko martxoaren 2a (50 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Festina 1995eko abuztua-1999
R.A.G.T. Semences (en) Itzuli 2000-2003
Crédit Agricole 2004-2008
 
Posizio edo espezialitateaigotzailea
Pisua67 kilogramo
Altuera179 zentimetro

Palmaresa

aldatu

1996

1997

1999

2000

2001

2002

2003

2005

2006

2007

2008

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Patrice Halgand - ProCyclingStats