Ireki menu nagusia

Patrícia Araújo (Rio de Janeiro, Brasil, 1982ko martxoaren 11) brasildar modelo eta aktore pornografiko ohia da.

Patrícia Araújo
Bizitza
Jaiotza Rio de Janeiro1982ko martxoaren 11 (37 urte)
Herrialdea  Brasil
Jarduerak
Jarduerak aktore pornoa, aktorea eta modelo erotikoa
IMDb nm3704796
patriciaaraujo.org/

2009an Rio Fashion Weeken desfilatu zuen. Gainera, A Lei e o Crime minitelesailean eta Luz do Sol telenobelan egin du lan aktore.

Bere legezko izena Patrícia Oliveira da.

FilmografiaAldatu

  • Rogue Adventures 5 (1999)
  • Shemale Yum Takes On Brazilian Transsexuals 3 (2002)
  • Gia Darling's Shemale Slumber Party (2003)
  • Big-Ass She-Male All-Stars (2003)
  • She-Male Slumber Party (2003)
  • Trans X 2 (2003)
  • 33 She Male 3-Ways (2010)
  • Monsters Of She Male Cock 27 (2012)
  • Transsexual Teens 10 (2013)

SariakAldatu

Urtea Saria Emaitza
2005 Miss Unibertso transexuala Irabazlea[1][2]
2004 Miss T-girl World Irabazlea[1][2]
2002 Miss Brasil transexuala Irabazlea[1][2]

ErreferentziakAldatu

  1. a b c (Portugesez)  starnostar.com (2012ko maiatza) "Quero ser a Deborah Secco travesti", diz Patricia Araújo . Noiz kontsultatua: 2017ko abuztuaren 6an .
  2. a b c (Portugesez)  paraiba.com (2011ko irailaren 23a) Travesti 'mais bonita do Brasil' estrela ensaio sensual; confira . Noiz kontsultatua: 2017ko abuztuaren 6an .