Patrícia Araújo (Rio de Janeiro, Brasil, 1982ko martxoaren 11 - 2019ko uztailaren 6a) brasildar emakumezko modelo eta aktore pornografiko transexuala izan zen.

Patrícia Araújo
Bizitza
Jaiotza Rio de Janeiro1982ko martxoaren 11
Herrialdea  Brasil
Heriotza Rio de Janeiro2019ko uztailaren 6a (37 urte)
Jarduerak
Jarduerak aktore pornoa, aktorea eta modelo erotikoa
IMDb nm3704796
patriciaaraujo.org/

2009an Rio Fashion Weeken desfilatu zuen. Horrez aparte, A Lei e o Crime minitelesailean eta Luz do Sol telenobelan egin zuen lan aktore.

Bere legezko izena Patrícia Oliveira zen.

FilmografiaAldatu

  • Rogue Adventures 5 (1999)
  • Shemale Yum Takes On Brazilian Transsexuals 3 (2002)
  • Gia Darling's Shemale Slumber Party (2003)
  • Big-Ass She-Male All-Stars (2003)
  • She-Male Slumber Party (2003)
  • Trans X 2 (2003)
  • 33 She Male 3-Ways (2010)
  • Monsters Of She Male Cock 27 (2012)
  • Transsexual Teens 10 (2013)

SariakAldatu

Urtea Saria Emaitza
2005 Miss Unibertso transexuala Irabazlea[1][2]
2004 Miss T-girl World Irabazlea[1][2]
2002 Miss Brasil transexuala Irabazlea[1][2]

ErreferentziakAldatu

  1. a b c (Portugesez) starnostar.com (2012ko maiatza) "Quero ser a Deborah Secco travesti", diz Patricia Araújo . Noiz kontsultatua: 2017ko abuztuaren 6an.
  2. a b c (Portugesez) paraiba.com (2011ko irailaren 23a) Travesti 'mais bonita do Brasil' estrela ensaio sensual; confira . Noiz kontsultatua: 2017ko abuztuaren 6an.