Pasaiako erlojupeko traineru estropada

Pasaiako erlojupeko traineru estropada Sanpedrotarra Arraun Elkarteak Pasaiako uretan antolatzen duen denboraldi-aurreko estropada da. 2009tik aurrera jokatu izan da martxoan. 2012an eta 2018an estropada suspenditu beharra izan zen itsasoaren egoera arriskutsuarengatik. 2017an estropada berean Euskadiko distantzia luzeko traineru txapelketa ere jokatu zen.

Pasaiako erlojupeko traineru estropada
Sorrera 1976
Herria Pasaia, Gipuzkoa
Antolatzailea Sanpedrotarra Arraun Elkartea
Partehartzaileak denboraldi-aurrekoa
Modalitatea erlojupekoa
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (4)
Emakumezkoak:
Euskal Herria Hibaika (2)
Euskal Herria Orio (2)
Azken ekitaldia 2021
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria San Juan
Emakumezkoak:
Euskal Herria Arraun Lagunak

GizonezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2009 Orio San Pedro Hondarribia
2010 Urdaibai Orio Castro Urdiales
2011 Hondarribia San Pedro San Juan
2012 suspenditua
2013 San Pedro Orio Chapela
2014 Urdaibai Hondarribia Portugalete
2015 Hondarribia Urdaibai San Pedro
2016 Hondarribia Urdaibai Orio
2017 Hondarribia Donostiarra Zierbena
2018 suspenditua
2019 Santurtzi Hondarribia Donostiarra
2020 Orio Donostiarra Hondarribia
2021 San Juan Getaria Santurtzi

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Hondarribia 4 2011, 2015, 2016, 2017
Urdaibai 2 2010, 2014
Orio 2 2009, 2020
San Pedro 1 2013
Santurtzi 1 2019
San Juan 1 2021

EmakumezkoakAldatu

PalmaresaAldatu

Urtea Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2013 Zumaia San Juan Hibaika
2014 Hibaika San Juan Orio
2015 ez zen jokatu
2016 Hibaika San Juan Orio
2017 San Juan Hibaika Orio
2018 suspenditua
2019 Orio Arraun Lagunak Donostiarra
2020 Orio Arraun Lagunak Hondarribia
2021 Arraun Lagunak Orio Donostiarra

GaraipenakAldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Hibaika 2 2014, 2016
Orio 2 2019, 2020
Zumaia 1 2013
San Juan 1 2017
Arraun Lagunak 1 2021

Kanpo estekakAldatu