Ireki menu nagusia

Olivia Ruiz, jaiotzez Olivia Blanc (Carcasona, Aude, Frantzia, 1980ko urtarrilaren 1a) abeslari frantziarra da.

Olivia Ruiz
Olivia Ruiz mg 5644.jpg
Bizitza
Izen osoa Olivia Blanc
Jaiotza Carcasona1980ko urtarrilaren  1a (39 urte)
Herrialdea  Frantzia
Lehen hizkuntza frantsesa
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, abeslaria eta recording artista Itzuli
Jasotako sariak
Izengoitia(k) Olivia Ruiz
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Polydor Records
IMDb nm1121600
www.olivia-ruiz.com/

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2003: J'aime pas l'amour
  • 2006: La Femme Chocolat
  • 2009: Miss Météores

SingelakAldatu

  • 2002: Paris
  • 2003: J'aime pas l'amour
  • 2003: Pas si vieille
  • 2003: Qui sommes nous ?
  • 2004: Le tango du qui
  • 2004: Les vieux amoureux
  • 2005: J'traîne des pieds
  • 2006: La Femme Chocolat
  • 2007: Non dits — (Christian Olivierrekin)
  • 2007: Goûtez-moi
  • 2007: Thérapie de Groupe
  • 2008: La chica chocolate (Espainia)
  • 2009: Elle Panique
  • 2009: Belle à en crever

FilmografiaAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Olivia Ruiz