Olivia Ruiz

Olivia Ruiz, jaiotzez Olivia Blanc (Carcasona, Aude, Frantzia, 1980ko urtarrilaren 1a) abeslari frantziarra da.

Olivia Ruiz
Olivia Ruiz mg 5644.jpg
(2007)
Bizitza
Izen osoaOlivia Blanc
JaiotzaCarcasona1980ko urtarrilaren 1a (41 urte)
Herrialdea Frantzia
Lehen hizkuntzafrantsesa
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jarduerakaktorea, abeslaria eta estudioko musikaria
Jasotako sariak
Izengoitia(k)Olivia Ruiz
Genero artistikoapopa
Musika instrumentuaahotsa
DiskoetxeaPolydor Records

olivia-ruiz.com
IMDB: nm1121600 Allocine: 189256 Allmovie: p614308
Facebook: oliviaruiz Youtube: UCuUpqiuubwGkMVubJldcyog Spotify: 12OSqKGORygb2C6H36qKuj Last fm: Olivia Ruiz Musicbrainz: 5083e4bf-3246-4ab9-a6d3-23be8db8db2c Songkick: 45409 Discogs: 451767 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 2003: J'aime pas l'amour
  • 2006: La Femme Chocolat
  • 2009: Miss Météores

SingelakAldatu

  • 2002: Paris
  • 2003: J'aime pas l'amour
  • 2003: Pas si vieille
  • 2003: Qui sommes nous ?
  • 2004: Le tango du qui
  • 2004: Les vieux amoureux
  • 2005: J'traîne des pieds
  • 2006: La Femme Chocolat
  • 2007: Non dits — (Christian Olivierrekin)
  • 2007: Goûtez-moi
  • 2007: Thérapie de Groupe
  • 2008: La chica chocolate (Espainia)
  • 2009: Elle Panique
  • 2009: Belle à en crever

FilmografiaAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Olivia Ruiz