Ireki menu nagusia

Noël Dejonckheere (Lendelede, 1955eko apirilak 23) belgikar txirrindulari ohi bat da, profesionala 1979 eta 1988 artean. Bere lorpenik handienak Espainiako Vueltan lortu zituen, Itzuli Handi honetako bere parte-hartze guztien artean sei etapa garaipen lortuz.

Noël Dejonckheere
Bizitza
Jaiotza Lendelede1955eko apirilaren  23a (64 urte)
Herrialdea  Belgika
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia eta kirol zuzendaria

Txirrindularitza profesionaletik erretiratu ondoren Motorola taldeko kirol zuzendaria izan zen.

PalmaresaAldatu

1979

1980

1981

1982

  • Etapa 1 Alemaniako Itzulian

1983

1984

1985

1987

1988