Nikola Zalduegi

euskal aktorea

Nikola Zalduegi Ojanguren (Bilbo, Bizkaia, 1995eko ekainaren 23a) euskal aktorea da. Txikitan zenbait film laburretan agertu zen, eta 15 urterekin Zigortzaileak filmean parte hartu zuen. Bere azken lanen artean Gernika filma eta Atresmediaren 45 revoluciones telesaila daude. Halaber, 2019ko Goǃazen 6.0 denboraldiaren protagonistetako bat da.[1]

Nikola Zalduegi
Bizitza
Jaiotza Bilbo1995eko ekainaren 23a (24 urte)
Herrialdea  Bizkaia, Euskal Herria
Jarduerak
Jarduerak aktorea
Lan nabarmenak Zigortzaileak
Go!azen
IMDb nm2152637

BizitzaAldatu

Bilboko Atxuri auzokoa da eta Lauro ikastolan ikasitakoa da.[2]

FilmografiaAldatu

FilmakAldatu

  • Musika (2007). Film laburra
  • Atrapar el viento (2008). Film laburra
  • Pim Pam Pum (2008). Mikel. Film laburra
  • Zigortzaileak (2009). Fernando
  • Hyde & Jekyll (2010). Film laburra
  • Cosas de críos (2012). Alex. Film laburra
  • El nido (2012). Dani. Film laburra
  • Gernika (2016). Chekako soldadua

TelebistaAldatu

ErreferentziakAldatu

Kanpo loturakAldatu