Nausicaa Bonnín

aktore espainiarra

Nausicaa Bonnín i Dufrenoy (Bartzelona, 1985eko apirilaren 28a) kataluniar aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Nausicaa Bonnín
Nausicaa Bonnín, XIII Premis Gaudí (2021).jpg
Bizitza
Izen osoaNausicaa Bonnín i Dufrenoy
JaiotzaBartzelona1985eko apirilaren 28a (36 urte)
Herrialdea Katalunia
Familia
AitaHermann Bonnín
AmaSabine Dufrenoy
Hezkuntza
Hizkuntzakkatalana
gaztelania
Jarduerak
Jarduerakaktorea
Jasotako sariak

nausicaabonnin.com
IMDB: nm0094678 Allocine: 261629 Allmovie: p634788 TCM: 11449516 Edit the value on Wikidata

FilmografiaAldatu

ZinemaAldatu

  • Andrea (1996).
  • No puc deixar de dir adéu (1997)
  • Una ombra al meu camí (2004)
  • Lo mejor de mí (2006).
  • Las vidas de Celia (2006).
  • La vida abismal (2007).
  • Cámping (2007)
  • Dibujo de David (2007)
  • Tres dies amb la família (2009).
  • Elisa K (2010).
  • Barcelona, ciutat neutral (2011)
  • Fassman (2014)
  • Secuestro (2016).

TelebistaAldatu


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.