Ireki menu nagusia

Nausicaa Bonnín i Dufrenoy (Bartzelona, 1985eko apirilaren 28a) kataluniar aktorea da, zineman eta telebistan aritutakoa.

Nausicaa Bonnín
NausicaaBonnín.jpg
Bizitza
Izen osoa Nausicaa Bonnín i Dufrenoy
Jaiotza Bartzelona1985eko apirilaren  28a (34 urte)
Herrialdea  Katalunia
Familia
Aita Hermann Bonnín
Hezkuntza
Hizkuntzak katalana
gaztelania
Jarduerak
Jarduerak aktorea
Jasotako sariak
IMDb nm0094678
www.nausicaabonnin.com

FilmografiaAldatu

ZinemaAldatu

  • Andrea (1996).
  • No puc deixar de dir adéu (1997)
  • Una ombra al meu camí (2004)
  • Lo mejor de mí (2006).
  • Las vidas de Celia (2006).
  • La vida abismal (2007).
  • Cámping (2007)
  • Dibujo de David (2007)
  • Tres dies amb la família (2009).
  • Elisa K (2010).
  • Barcelona, ciutat neutral (2011)
  • Fassman (2014)
  • Secuestro (2016).

TelebistaAldatu


  Artikulu hau Kataluniako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.