Mikhail Ignatiev

txirrindulari errusiarra

Mikhail Borisovitx Ignatiev (errusieraz: Михаил Борисович Игнатьев; Leningrad, 1985eko maiatzaren 7a), errusiar txirrindulari ohia da. Txuma txirrindulari klasikoa irabazi zuen.

Mikhail Ignatiev

Bizitza
JaiotzaSan Petersburgo1985eko maiatzaren 7a (39 urte)
Herrialdea Errusia
Hezkuntza
Hizkuntzakerrusiera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia eta pistako txirrindularia
Pisua67 kilogramo
Altuera176 zentimetro
VK: mikhailignatyev

Palmaresa aldatu

2002

2005

2006

2007

2009

2010

2011

2012

2013

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan aldatu

Itzuli handia 2007 2008 2009 2010 2011 2012 2013
  Italiako Giroa 128. 140. 167. 131. 143.
  Frantziako Tourra 140. 147
  Espainiako Vuelta 104. 148. 171.
Legenda
ez zuen parte hartu
UT utzi, ez zuen amaitu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu