Mikel Bizkarra

txirrindulari bizkaitarra

Mikel Bizkarra Etxegibel (Mañaria, 1989ko abuztuaren 21a - ) euskal txirrindularia da. 2011az geroztik txirrindulari profesionala da eta garaipen bat lortu du.[1]

Mikel Bizkarra

(2015)
Bizitza
JaiotzaMañaria1989ko abuztuaren 21a (34 urte)
Herrialdea Bizkaia, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Euskadi Basque Country-Murias 2015-2019
PinoRoad (en) Itzuli 2014ko urtarrila-2014ko martxoa
Euskaltel-Euskadi 2020-
 
Altuera165 zentimetro

Palmaresa

aldatu

2009 (amateur)

2010 (amateur)

2014 (amateur)

2018

2019

2021

2022

2024

Sailkapen orokorra Itzuli Handietan

aldatu
Itzuli Handia 2015 2016 2017 2018 2019 2020 2021 2022 2023
  Italiako Giroa
  Frantziako Tourra
  Espainiako Vuelta 17. 48. 46. 28
Legenda
Ez zuen parte hartu
DSK Deskalifikatua
UT Utzi

Taldeak

aldatu

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu