Ireki menu nagusia

Miguel Ángel Muñoz Blanco (Madril, 1983ko uztailaren 4a - ) espainiar aktore eta abeslaria da.

Miguel Ángel Muñoz
Miguel Ángel Muñoz Premios Goya 2017 (cropped).jpg
Bizitza
Izen osoa Miguel Ángel Muñoz Blanco
Jaiotza Madril1983ko uztailaren 4a (36 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
ingelesa
frantsesa
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, dantzaria, antzerki aktorea, zinema aktorea, modeloa eta telebista-aktorea
Genero artistikoa popa
Musika instrumentua ahotsa
Diskoetxea Sony BMG
IMDb nm0616475
www.miguelangelmunoz.com/

FilmografiaAldatu

DiskografiaAldatu

UPA Dance taldearekinAldatu

  • 2003: "UPA Dance"
  • 2004: "UPA Dance Edición Especial"
  • 2004: "UPA Live"
  • 2005: "Contigo"

BakarkakoaAldatu

  • 2004: "Dirás que estoy loco"
  • 2006: "Miguel Ángel Muñoz"