Michel Périn

txirrindulari frantziarra

Michel Périn (Lavardac, 1947ko maiatzaren 20a) frantziar txirrindulari ohia da.

Michel Périn

Bizitza
JaiotzaNérac1947ko maiatzaren 20a (76 urte)
Herrialdea Frantzia
Hezkuntza
Hizkuntzakfrantsesa
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Mercier 1968-1976
Gitane-Campagnolo 1977-1977
 

Palmaresa aldatu

1967

  • Frantziako militarren Txapelketa

1968

1969

1971

1972

  • 2. Cannesko Sari Nagusian

1973

1974

1975

1977

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu