Massimiliano Lelli

txirrindulari italiarra

Massimiliano Lelli (Manciano, 1967ko abenduaren 2a) italiar txirrindulari ohia da. 1989tik 2004ra izan zen profesional. Hiru aldiz sailkatu zen Italiako Giroko hamar onenen artean.

Massimiliano Lelli
Bizitza
JaiotzaManciano1967ko abenduaren 2a (53 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Atala 1989-1989
Ariostea (en) Itzuli 1990-1993
Saeco 1994-1997
Cofidis 1998-2004
 

PalmaresaAldatu

1990

1991

1992

1993

1995

1996

1997

  • Philapelphia International.

2003

Kanpo estekakAldatu