Massimiliano Lelli

txirrindulari italiarra

Massimiliano Lelli (Manciano, 1967ko abenduaren 2a) italiar txirrindulari ohia da. 1989tik 2004ra izan zen profesional. Hiru aldiz sailkatu zen Italiako Giroko hamar onenen artean.

Massimiliano Lelli
Bizitza
Jaiotza Manciano1967ko abenduaren 2a (53 urte)
Herrialdea  Italia
Hezkuntza
Hizkuntzak italiera
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Atala 1989-1989
Ariostea (en) Itzuli 1990-1993
Saeco 1994-1997
Cofidis 1998-2004
 

PalmaresaAldatu

1990Aldatu

1991Aldatu

1992Aldatu

1993Aldatu

1995Aldatu

1996Aldatu

1997Aldatu

  • Philapelphia International.

2003Aldatu

  • Limousineko Tourra.

Kanpo estekakAldatu