Ireki menu nagusia

Mariza Reis Nunes (Maputo, Mozambike, 1973ko abenduaren 16an) abeslari fadista da, Portugalgo hiritartasuna daukana.

Mariza
Mariza-05.jpg
Bizitza
Jaiotza Maputo1973ko abenduaren  16a (45 urte)
Herrialdea  Portugal
Jarduerak
Jarduerak abeslaria, musikaria eta kantugilea
Jasotako sariak
Genero artistikoa fadoa
Musika instrumentua kantua
ahotsa
Diskoetxea Warner Music Group
IMDb nm1550573
www.mariza.com/

Beste estilo batzuk ere landu izan ditu.

DiskografiaAldatu

  • Fado em Mim (2002)
  • Fado Curvo (2003)
  • Live in London (2005)
  • Transparente (2005)
  • Concerto em Lisboa (2006)
  • Terra (2008)

Ikus, gaineraAldatu

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Mariza