Rini Wagtmans

txirrindulari nederlandarra
Marinus Wagtmans» orritik birbideratua)

Marinus "Rini" Wagtmans (Sint Willebrord, 1946ko abenduaren 25a-) herbeheretar txirrindulari ohia da, profesionala 1968tik 1973ra.

Rini Wagtmans

Bizitza
JaiotzaRucphen1946ko abenduaren 26a (77 urte)
Herrialdea Herbehereetako Erresuma
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Willem II-Gazelle 1968-1970
 
Jasotako sariak

27 urtekin txirrindularitza utzi behar izan zuen, bihotz arazoak zirela eta.

Palmaresa

aldatu

1967

1968

1969

1970

1971

1972

Erreferentziak

aldatu

Kanpo estekak

aldatu

Rini Wagtmans - ProCyclingStats

  Artikulu hau Herbehereetako biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.