Marie-Ange Casta

Marie-Ange Casta (Noisy-le-Grand, 1990eko uztailaren 5) aktore eta modelo frantziarra da. Laetitia Casta aktore eta zuzendariaren ahizpa da.[1]

Marie-Ange Casta
Marie-Ange Casta NRJ Music Awards 2013.jpg
Bizitza
Jaiotza Noisy-le-Grand1990eko uztailaren 5a (30 urte)
Herrialdea  Frantzia
Lehen hizkuntza frantsesa
Familia
Anai-arrebak
Hezkuntza
Hizkuntzak frantsesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea eta modeloa
IMDb nm4051256

BiografiaAldatu

Modelo gisa, Castak oso marka ezagunekin lan egin du: Mango, Reebok, Vichy eta Maty bitxien konpainia frantsesarekin. Aldizkari garrantzitusen azaletan agertu da. 2010ean zinema munduan hasi zen. Lehenengo lana Tristan Aurouet zuzendariaren Mineurs 27 luzemetraia izan zen. Urte bat beranduago Lascars telesailan parte hartu zuen eta Jalil Lespert zuzendariaren Des vents contraires luzemetraian. Bere beste lanak hauek izan dira: Ouvert la nuit eta Celle que vous croyez filmak eta Punk eta Le Bœuf clandestin telesailak. 2019an arrakasta handia izan zuen Renato de Mariak zuzendutako Lo spietato filmarekin; azken filma hau apirilan Netflix plataforman zabaldu zen.

FilmografiaAldatu

LuzemetraiakAldatu

  • 2010 : Mineurs 27, zuzendaria: Tristan Aurouet: Déborah-en paperan
  • 2011 : Des vents contraires, zuzendaria: Jalil Lespert: Justine Leblanc-en paperan
  • 2015 : The Lovaganza Convoy, zuzendaria: Jean-François: Scarlette Sevier-en paperan
  • 2017 : Ouvert la nuit, zuzendaria: Edouard Baer: Clararen paperan
  • 2019 : Celle que vous croyez, zuzendaria: Safy Nebbouren paperan
  • 2019 : Lo spietato, zuzendaria: Renato de Maria: Annabellen paperan

LaburmetraiakAldatu

  • 2015 : Les Exilés, zuzendaria: Rinatu Frassati: Letiziaren paperan

TelevisiónAldatu

  • 2011 : Lascars, zuzendaria: Tristan Aurouet y Barthélémy Grossmann: Elsaren papera
  • 2013 : Punk, zuzendaria: Jean-Stéphane Sauvaire: Louiseren papera
  • 2013 : Le Bœuf clandestin, zuzendaria: Gérard Jourd'hui: Leuceren papera
  • 2014 : Ceux de 14, zuzendaria: Olivier Schatzky: Yvonneren papera

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu