Ireki menu nagusia

Marcos Antonio Serrano Rodríguez (Redondela, Pontevedra, 1972ko irailaren 8a-) espainiar txirrindulari ohia da. 1993an txirrindularitza profesionalean debutatu zuen Kelme taldearekin.

Marcos Serrano
Marcos Serrano.Ciclista galego.jpg
Bizitza
Jaiotza Pontevedra1972ko irailaren 8a (47 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak txirrindularia
Ibilbidea
Taldeak Urteak
Kelme 1993-1998
ONCE 1999-2003
Astana-Würth Itzuli 2004-2006
Karpin Galicia 2007-2007
 

PalmaresaAldatu

Urtea Lasterketa
1998 Clásica de los puertos
1999 Galiziako Itzulia - Etapa bat eta sailkapen nagusia
2001 Gaztela eta Leongo Itzulia - Sailkapen nagusia
2004 Milan-Turin
2005 Tour de France - Etapa bat

TaldeakAldatu

Urtea Taldea
1993-1998 Kelme
1999-2003 ONCE
2004-2006 Liberty Seguros
2007 Karpin Galicia
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Marcos Serrano