Manta Ray Asturiasko musika taldea izan zen, Art Rock estilokoa, eta taldekide moduan Nacho Vegas izan zuena, 1990eko hamarkadaren amaieran bakarka lan egiteari ekin ziona.

Manta Ray
Datuak
JatorriaXixón (Asturias)
Musika motaRock, Pop
Urteak1991-2008
Produkzioa
Diskoetxea(k)Subterfuge Records
Taldekideak
Xabel Vegas (bateria)
Nacho Álvarez (baxua)
Frank Rudow (perkusioa eta sintetizadoreak)
José Luis García (ahotsa, gitarra)
Nacho Vegas (gitarra)
Informazio gehigarria
MySpace: mantarayspain Musicbrainz: 99e4d371-463e-41b0-8db8-95ae5c81eee9 Songkick: 429985 Discogs: 137893 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

  1. Escuezme! Ep 1994
  2. Manta Ray 1995
  3. Diminuto Cielo 1997
  4. La última Historia De Seducción 1997
  5. Pequeñas Puertas Que Se Abren Y Pequeñas Puertas Que Se Cierran 1998
  6. Score, Un Concierto De Manta Ray 1999
  7. Esperanza 2000
  8. Heptágono 2001
  9. Estratexa 2003
  10. Torres De Electricidad 2006

Kanpo estekakAldatu