Manolo Kabezabolo

abeslari espainiarra

Manolo Kabezabolo, jaiotzez Manuel Méndez Lozano (1966, Zaragoza) aragoiar punk abeslari bat da.

Manolo Kabezabolo
Manolo Kabezabolo.jpg
Bizitza
Jaiotza Zaragoza, 1966 (53/54 urte)
Herrialdea  Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzak gaztelania
Jarduerak
Jarduerak abeslaria
Lan nabarmenak Ya hera ora (en) Itzuli
La nueva mayoría (en) Itzuli
Resina, agua y ajo (en) Itzuli
Genero artistikoa punka
Musika instrumentua ahotsa
manolokabezabolo.es

DiskografiaAldatu

  • Ya Hera Ora - 1995
  • La nueva mayoría - 1997
  • Resina, agua y ajo - 1999
  • 2001: La odissea va lentamente - 2001
  • Aversiones- 2005
  • Kagate Kid - 2008

Kanpo estekakAldatu