Luisa Gavasa

aktore espainiarra

Luisa Gavasa Moragón (Zaragoza, 1951ko apirilaren 8a -) espainiar antzezlea da, antzerkian, telebistan eta zineman aritutakoa. La novia filmean egindako lanagatik taldeko emakumezko aktorerik onenaren Goya Saria irabazi zuen.

Luisa Gavasa

Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakLuisa Gavasa Moragón
JaiotzaZaragoza1951ko apirilaren 8a (73 urte)
Herrialdea Espainia
Hezkuntza
Hizkuntzakgaztelania
Jarduerak
Jarduerakaktorea
luisagavasa.com
IMDB: nm0310459 Edit the value on Wikidata

Filmografia hautatua

aldatu
Urtea Filma Pertsonaia Oharra(k)
2011 De tu ventana a la mía Luisa
2013 Para Elisa
2015 La novia
2017 Las chicas del cable Telesaila
2022 Intimidad Maite Telesaila

Kanpo estekak

aldatu
Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Luisa Gavasa  


  Artikulu hau Aragoiko biografia baten zirriborroa da. Wikipedia lagun dezakezu edukia osatuz.