Luis Otaño

txirrindulari gipuzkoarra

Luis Otaño Artzeluts (Errenteria, 1934ko urtarrilaren 25a -), euskal txirrindulari profesionala izan zen 1957tik 1968ra arte. 19 garaipen lortu zituen.[1]

Luis Otaño
Bizitza
JaiotzaErrenteria1934ko urtarrilaren 25a (87 urte)
Herrialdea Gipuzkoa, Euskal Herria
Hezkuntza
Hizkuntzakeuskara
gaztelania
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
 

PalmaresaAldatu

1957

1958

1959

1960

1961

1962

1963

1964

1965

1966

1967

Emaitzak lasterketa nagusietanAldatu

Lasterketa 1957 1958 1959 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968
Italiako Giroa - - - - - - - - - - - -
Frantziako Tourra - 56. utzi 42. 38. 23. 38. 44. 30. 26. utzi -
Espainiako Vuelta - 5. 8. - 21.a - - 2. 14. 4. 4. 11.a
Txirrindularitzako Munduko Txapelketak   - - - - - 13. - - 48. - - -
Ziklo-kroseko Munduko Txapelketa   25. - - - - - - - - - - -

-: Ez zuen parte hartu
Utzi: Lasterketa utzi zuen

TaldeakAldatu

ErreferentziakAldatu

Kanpo estekakAldatu