Ireki menu nagusia

Lilakoi Moon, jaiotzez izenaz Lisa Michelle Bonet (San Frantzisko, Kalifornia, 1967ko azaroaren 16a) estatubatuar aktore bat da. The Cosby Show (1984-1992) telesailan Denise Huxtable pertsonaia antzezteagatik ospea bereganatu zuen, Angel Heart (1987), Enemy of the State (1998) eta High Fidelity (2000) filmeetan antzeztu zuen.

Lisa Bonet
Bizitza
Jaiotza San Frantzisko1967ko azaroaren  16a (51 urte)
Herrialdea  Ameriketako Estatu Batuak
Familia
Ezkontidea(k) Lenny Kravitz  (1987-11-16 -  1993-04-12)
Jason Momoa  (2017 -
Seme-alabak
Hezkuntza
Heziketa Birmingham High School Itzuli
Hizkuntzak ingelesa
Jarduerak
Jarduerak aktorea, telebista-aktorea, ahots-aktorea eta zinema aktorea
IMDb nm0000956

FilmografiaAldatu

Zinema
Urtea Filma Pertsonaia
1987 Angel Heart Epiphany Proudfoot
1993 Bank Robber Priscilla
1994 Final Combination Catherine Briggs
1998 Enemy of the State Rachel Banks
2000 High Fidelity Marie De Salle
2003 Biker Boyz Queenie
2005 Whitepaddy Mae Evans
2013 Road to Paloma Magdalena
Telebista
Urtea Telesaila/Telefilma Pertsonaia Oharrak
1983 St. Elsewhere Carla Episode: "Entrapment"
1984–91 The Cosby Show Denise Huxtable 119 episodes
1985 Tales from the Darkside Justine Episode: "The Satanic Piano"
ABC Afterschool Special Carrie 1 episode
1987–89 A Different World Denise Huxtable 23 episodes
1990 The Earth Day Special Denise Huxtable
1992 Why Bother Voting? Herself Elections special with Bonet as host.
1994 New Eden Lily Television movie
2002 Lathe of Heaven Heather Lelache Television movie
2008–09 Life on Mars Maya Daniels 5 episodes
2013–14 Drunk History Mary Ellen Pleasant and Rosa Parks 2 episodes
2014–15 The Red Road Sky Van Der Veen 7 episodes
2014 New Girl Brenda Brown Episode: "Teachers"
2016 Girls Tandice Moncrief Episodes: "Homeward Bound", "Love Stories"
2016 Ray Donovan Marisol Recurring - Season 4

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Lisa Bonet