Leonardo Piepoli

txirrindulari italiarra

Leonardo Piepoli (La Chaux-de-Fonds, Suitza, 1971ko irailaren 29a) italiar txirrindulari ohia da. 1985ean debutatu zuen Refin taldearekin.

Leonardo Piepoli

Bizitza
JaiotzaLa Chaux-de-Fonds1971ko irailaren 29a (52 urte)
Herrialdea Italia
Hezkuntza
Hizkuntzakitaliera
Jarduerak
Jardueraktxirrindularia
Ibilbidea
TaldeakUrteak
Refin-Mobilvetta (en) Itzuli 1995-1997
Saeco 1998-1998
Movistar Team 1999-2003
Saunier Duval-Prodir 2004-2008
 
Pisua54 kilogramo
Altuera169 zentimetro

Palmaresa aldatu

1995

1996

1997

1998

1999

2000

2002

2003

2004

2005

2006

2007

Taldeak aldatu

Urtea Taldea
1995-1997 Refin
1998 Saeco
1999-2003 Banesto
2004-2007 Saunier Duval-Prodir

Ikus, gainera aldatu

Erreferentziak aldatu

Kanpo estekak aldatu