Ireki menu nagusia

Lara Fabian, jaiotzez Lara Crockaert (Brusela, Belgika 1970eko urtarrilaren 9a) abeslari eta piano jotzaile belgikarra da.

Lara Fabian
Lara fabian 1.jpg
Bizitza
Izen osoa Lara Crokaert
Jaiotza Etterbeek1970eko urtarrilaren  9a (49 urte)
Herrialdea  Belgika
 Kanada  (1996 -
Bizilekua Valoniako Brabante
Lehen hizkuntza frantsesa
Hezkuntza
Heziketa Royal Conservatory of Brussels Itzuli
Hizkuntzak portugesa
italiera
frantsesa
ingelesa
Jarduerak
Jarduerak egile abeslaria, musikaria eta abeslaria
Influentziak Céline Dion
Izengoitia(k) Lara Fabian
Genero artistikoa popa
pop rocka
Ahots mota sopranoa
Musika instrumentua pianoa
ahotsa
Diskoetxea Polydor Records
Sony Music
Universal Music Group
IMDb nm1125843
larafabian.ca/

Eduki-taula

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 1991: Lara Fabian
  • 1995: Carpe Diem
  • 1997: Pure
  • 1998: Live
  • 1999: Lara Fabian
  • 2001: Nue
  • 2002: Lara Fabian Live
  • 2003: En toute intimité
  • 2004: A Wonderful Life
  • 2005: 9
  • 2006: Un regard 9 Live
  • 2009: Toutes les femmes en moi
  • 2010: Best of
  • 2011: Mademoiselle Zhivago
  • 2013: Le secret

SingelakAldatu

  • 1999: I will love again
  • 2001: J'y crois encore
  • 2002: Immortelle
  • 2002: Aimer déjà
  • 2002: Tu es mon autre (Mauranekin)
  • 2003: Bambina (Jean-Félix Lalannekin)
  • 2005: La lettre
  • 2006: L'homme qui n'avait pas de maison
  • 2006: Aime
  • 2007: Un cuore malato (Gigi d'Alessiorekin)

DVDakAldatu

  • 2002: Live
  • 2002: Intime
  • 2003: En Toute Intimité
  • 2005: 9
  • 2006: Un regard 9 Live
  • 2010: Best of (DVD: TLFM)

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Lara Fabian