Lara Fabian

Lara Fabian, jaiotzez Lara Crockaert (Brusela, Belgika 1970eko urtarrilaren 9a) abeslari eta piano jotzaile belgikarra da.

Lara Fabian
Lara Fabian 2012.jpg
Bizitza
Jaiotzako izen-deiturakLara Sophie Katy Crokaert
JaiotzaEtterbeek1970eko urtarrilaren 9a (53 urte)
Herrialdea Belgika
 Kanada  (1996 -
BizilekuaValoniako Brabante
Lehen hizkuntzafrantsesa
italiera
Familia
Ezkontidea(k)Gabriel Di Giorgio (en) Itzuli  (2013ko ekainaren 28a -
Bikotekidea(k)
Hezkuntza
HeziketaRoyal Conservatory of Brussels (en) Itzuli
Hizkuntzakfrantsesa
ingelesa
italiera
gaztelania
Siziliera
Flandriera
Jarduerak
Jarduerakegile abeslaria, musikaria, abeslaria, estudioko musikaria eta zinema aktorea
Altuera163 zentimetro
Lan nabarmenak
Jasotako sariak
InfluentziakCéline Dion
Izengoitia(k)Lara Fabian
Genero artistikoapopa
pop rock
operatic pop (en) Itzuli
Ahots motasopranoa
Fachsoprano lirikoa
Musika instrumentuaahotsa
pianoa
DiskoetxeaPolydor Records
Sony Music
Universal Music Group
Sony Music Entertainment

larafabian.com
IMDB: nm1125843 Allocine: 38213 Allmovie: p386630 TV.com: people/lara-fabian
Facebook: larafabianofficial Twitter: LFabianOfficial Instagram: larafabianofficial MySpace: larafabianmusicpage Youtube: UC1gUvXeeznSixecbi16b8yg Souncloud: lfeta Spotify: 7ocwZINHqO9DZJgFtc1B20 iTunes: 466713 Last fm: Lara+Fabian Musicbrainz: 7a1daf7f-b972-4808-bc03-2e1e3a79dce0 Songkick: 242680 Discogs: 85146 Allmusic: mn0000779599 Deezer: 728 Edit the value on Wikidata

DiskografiaAldatu

AlbumakAldatu

  • 1991: Lara Fabian
  • 1995: Carpe Diem
  • 1997: Pure
  • 1998: Live
  • 1999: Lara Fabian
  • 2001: Nue
  • 2002: Lara Fabian Live
  • 2003: En toute intimité
  • 2004: A Wonderful Life
  • 2005: 9
  • 2006: Un regard 9 Live
  • 2009: Toutes les femmes en moi
  • 2010: Best of
  • 2011: Mademoiselle Zhivago
  • 2013: Le secret

SingelakAldatu

  • 1999: I will love again
  • 2001: J'y crois encore
  • 2002: Immortelle
  • 2002: Aimer déjà
  • 2002: Tu es mon autre (Mauranekin)
  • 2003: Bambina (Jean-Félix Lalannekin)
  • 2005: La lettre
  • 2006: L'homme qui n'avait pas de maison
  • 2006: Aime
  • 2007: Un cuore malato (Gigi d'Alessiorekin)

DVDakAldatu

  • 2002: Live
  • 2002: Intime
  • 2003: En Toute Intimité
  • 2005: 9
  • 2006: Un regard 9 Live
  • 2010: Best of (DVD: TLFM)

Kanpo loturakAldatu

Wikimedia Commonsen badira fitxategi gehiago, gai hau dutenak: Lara Fabian