CaixaBank Bandera

traineru estropada
La Caixa Bandera» orritik birbideratua)


CaixaBank Bandera edo La Caixa Bandera TKE Ligako babesleetako bat den CaixaBank banketxeak urtero antolatzen duen bandera da. Ez du leku finkorik, lehena Laredon jokatu baitzen, hurrengo biak San Pedron eta 2016tik aurrera berriz ere Kantabrian.

CaixaBank Bandera
Sorrera 2013
Herria hainbat
Parte-hartzaileak TKE Liga
Modalitatea lerrokatua
Garaipen gehien Gizonezkoak:
Euskal Herria Hondarribia (5)
Emakumezkoak:
Euskal Herria San Juan (3)
Euskal Herria Orio (3)
Azken ekitaldia 2023
Irabazlea(k) Gizonezkoak:
Euskal Herria Bermeo Urdaibai
Emakumezkoak:
-

Palmaresa aldatu

Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2013   Laredo Kaiku Orio Urdaibai
2014   San Pedro Hondarribia Kaiku Orio
2015   San Pedro Hondarribia Urdaibai Orio
2016   Castro Urdiales Hondarribia Urdaibai Orio
2017   Santander Orio Urdaibai Hondarribia
2018   Castro Urdiales Urdaibai Hondarribia Orio
2019   Castro Urdiales Zierbena Urdaibai Orio
2020   Donostia Donostiarra Santurtzi Orio
2021   Castro Urdiales Hondarribia Orio Donostiarra
2022   Castro Urdiales Hondarribia Urdaibai Donostiarra
2023   Castro Urdiales Urdaibai Hondarribia Zierbena

Garaipenak aldatu

Taldea Garaipenak Urteak
Hondarribia 5 2014, 2015, 2016, 2021, 2022
Bermeo Urdaibai 2 2018, 2023
Kaiku 1 2013
Orio 1 2017
Zierbena 1 2019
Donostiarra 1 2020

Emakumezkoen estropada aldatu

  • Palmaresa:
Urtea Tokia Irabazlea Bigarrena Hirugarrena
2015   San Pedro San Juan Zumaia Hibaika
2016 ez zen jokatu
2017   Santander San Juan Hibaika Orio
2018   Castro Urdiales San Juan Orio Arraun Lagunak
2019   Castro Urdiales Orio Arraun Lagunak Hondarribia
2020   Donostia Orio Arraun Lagunak Hondarribia
2021   Castro Urdiales Arraun Lagunak Orio Donostiarra
2022   Castro Urdiales Orio Arraun Lagunak Tolosaldea
  • Garaipenak:
Taldea Garaipenak Urteak
San Juan 3 2015, 2017, 2018
Orio 3 2019, 2020, 2022
Arraun Lagunak 1 2021

Kanpo estekak aldatu