Kroaziako Saskibaloi Liga

Kroaziako Saskibaloi Liga edo A-1 Liga (kroazieraz Prva hrvatska košarkaška liga) Kroazian 1991etik aurrera jokatzen den saskibaloi txapelketa nagusia da. Orain arteko edizio gehienetan Cibona Zagreb taldea nagusitu da.

Palmaresak

aldatu
Urtea Irabazlea Emaitza Finalista
1991-92 Cibona Zagreb 2-1 KK Zadar
1992-93 Cibona Zagreb 3-1 KK Split
1993-94 Cibona Zagreb 3-0 KK Split
1994-95 Cibona Zagreb 3-1 KK Zrinjevac
1995-96 Cibona Zagreb 3-1 KK Split
1996-97 Cibona Zagreb 3-1 KK Split
1997-98 Cibona Zagreb 3-1 KK Zadar
1998-99 Cibona Zagreb 3-1 KK Zadar
1999-2000 Cibona Zagreb 2-0 KK Zadar
2000-01 Cibona Zagreb 3-0 KK Split
2001-02 Cibona Zagreb 2-0 KK Zadar
2002-03 KK Split 2-0 Cibona Zagreb
2003-04 Cibona Zagreb 3-1 KK Zadar
2004-05 KK Zadar 3-2 Cibona Zagreb
2005-06 Cibona Zagreb 2-1 KK Zadar
2006-07 Cibona Zagreb 3-2 KK Zadar
2007-08 KK Zadar 3-2 KK Split
2008-09 Cibona Zagreb 3-1 KK Zadar
2009-10 Cibona Zagreb 3-2 KK Zadar
2010-11 KK Zagreb 3-0 KK Cedevita
2011-12 Cibona Zagreb 3-1 KK Cedevita
2012-13 Cibona Zagreb 3-0 KK Zadar
2013-14 KK Cedevita 3-0 Cibona Zagreb
2014-15 KK Cedevita 3-1 Cibona Zagreb
2015-16 KK Cedevita 3-0 Cibona Zagreb
2016-17 KK Cedevita 3-2 Cibona Zagreb

Garaipenak

aldatu
Taldea Garaipenak Urteak
Cibona Zagreb 18 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2004, 2006, 2007, 2009, 2010, 2012, 2013
KK Cedevita 4 2014, 2015, 2016, 2017
KK Zadar 2 2005, 2008
KK Split 1 2003
KK Zagreb 1 2011

Kanpo estekak

aldatu